Szeretem a citromot. Teába, limonádéba. De nehezen tudom megszokni fűszerként történő hasznosítását. Pedig sokan, sokféleképpen próbálkoznak vele. Egyik legelterjedtebb formában a túró ízesítésére használják. Amit szintén imádok, főleg palacsinta töltelékeként, szigorúan citrom mentesen!
Ma, mint általában a hétköznapokon, régi-kedvenc éttermünkben menüztünk ebéd gyanánt. A menü palócleves és túrós palacsinta volt. No, gondoltam kipróbálom hogy készíti az új szakács. És! Citrom mentesen!! Hmmmmmmm. Isteni volt! Pedig alapvetően kisfogyasztású vagyok az ételek terén és a kiadós palócleves általában elég szokott lenni, de ma meg tudtam volna enni két adag citrom mentes túrós palacsintát is!
Nos, hát egészségünkre!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése